8 - 16 Oct. Cluj-Napoca
BILETE

Ediția a doua a Transylvania Open WTA 250 va avea loc la BT Arena Cluj-Napoca, în perioada 8-16 octombrie 2022.

  • 08 – 09 octombrie meciuri de calificare pe tabloul principal
  • 10 – 16 octombrie meciuri pe tabloul principal

ACCES MINORI

Competiția permite accesul gratuit pentru minorii cu vârsta sub 6 ani, cu condiția să fie ținuți în brațe de adulții care îi însoțesc. Regula este că un adult poate intra cu un singur copil cu vârsta sub 6 ani.

Copiii care un împlinit 6 ani au nevoie de bilet pentru a intra în sală, la turneu.

TERENURI

Începând cu 8 octombrie, BT Arena va găzdui două terenuri de tenis (CENTRAL+ TERENUL 2), complet separate.

 

Biletele puse în vânzare pentru terenul CENTRAL oferă acces și la TERENUL 2, în limita locurilor disponibile.

 Menționăm că pentru terenul CENTRAL biletele vor avea amplasare clară folosind identificatorii specifici sălii: sector, rând și loc.

Această regulă nu se mai aplică pentru terenul numărul 2, unde plătitorii de bilet vor avea acces liber.

Atenție!

Un utilizator va putea achiziționa maxim 8 bilete pe zi.

Bilete sunt puse în vânzare pe zile, nu pe meciuri. Amânarea sau continuarea unui meci în ziua următoare nu permite accesul în baza biletului din ziua anterioară.

Biletele achiziționate sunt nerambursabile.

Entertix este partenerul exclusiv de biletele al Transylvania Open WTA250, de aceea nu ne asumăm responsabilitatea pentru biletele achiziționate din alte surse, online sau offline.

FAQ

Biletele pot fi cumpărate de la partenerul nostru de ticketing entertix.ro.

Biletele achiziționate la TERENUL CENTRAL, care au identificatori de categorie, rând și loc, permit accesul și la Terenul 2. La Terenul 2 puteți ocupa orice loc liber.

Da, în limitele locurilor dedicate din sală. Rampe și alte facilități pentru scaunele cu rotile sunt disponibile în locație. Puteți solicita bilete scriind pe adresa catalin.suteu@entertix.ro.

Da, în limita locurilor disponibile. În eventualitatea în care ziua în care doriți să intrați la meciuri este SOLD OUT, nu vor fi bilete puse în vânzare la BT arena.

Competiția permite accesul gratuit pentru minorii cu vârsta sub 6 ani, cu condiția să fie ținuți în brațe de adulții care îi însoțesc. Regula este că un adult poate intra cu un singur copil cu vârsta sub 6 ani. Copiii care au împlinit 6 ani au nevoie de bilet pentru a intra în sală, la turneu.

Nu este recomandată achiziționarea de bilete de la terți sau de la alți vânzători de bilete (ex. Viagogo).

Da. 8 octormbrie este ziua 1 de calificări, 9 octombrie este ziua 2 de calificări, iar biletele pentru această etapă pot fi cumpărate tot de pe entertix.ro.